top of page
Cecilia Barra .jpg

Cecilia Barra, frontmenka benda "Fool Arcana" i jedna od vokalistkinja benda "Deaf Kaki Chumpy", italijanska je pevačica, gitaristkinja i kompozitorka poznata po svom inovativnom pristupu savremenom džezu i neo-soulu. Sa strašću za proširivanje horizonta ovih žanrova, Cecilia je svoju kreativnost podigla na nove visine kada je tokom svog vremena na Berklee College of Music Valencia osmislila projekat "Lost Generation(s)". Inspiraciju crpi od uticajnih umetnika poput Hiatus Kaiyote, James Francies i Robert Glasper-a, a Cecilia u svoju muziku uključuje njihove karakteristične momente, istovremeno zadržavajući svoj jedinstveni zvuk i muzički identitet. Njene kompozicije vode slušaoce na uzbudljivo putovanje, pozivajući ih da istraže njen inovativni zvučno - istraživački rad i karakterističnu originalnost.

Na sceni se Ceciliji pridružuje grupa izuzetno talentovanih muzičara iz celog sveta, svako od njih doprinoseći svojim izuzetnim veštinama projektu "Lost Generation(s)". Felipe Ribeiro iz Brazila donosi svoje očaravajuće klavirske melodije, dok Imam Hamdani iz SAD-a plete divnu melodijsku mrežu specifičnim načinom sviranja gitare. Manos Stratis sa Kipra donosi bogat i rezonantan zvuk ansamblu svojim majstorstvom kontrabasa. Na kraju, Juan

Pablo Arias iz Kolumbije pokreće ritam svojim energičnim bubnjanjem.

Zajedno, ovi izvanredni muzičari stvaraju zanosno i uranjajuće muzičko iskustvo koje će biti predstavljeno na predstojećem festivalu. Pripremite se da budete očarani duševnim melodijama, složenim harmonijama i zaraznim ritmovima dok Cecilia Barra i njen međunarodni ansambl stupaju na scenu, obećavajući nezaboravan koncert koji će vas nadahnuti i ostaviti željom za više. Ne propustite priliku da budete deo ove izvanredne muzičke avanture sa projektom "Lost Generation(s)".

bottom of page